El temps a Tarragona: Fortes ventades

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 24 de gener

23 enero 2021 18:30 | Actualizado a 23 enero 2021 22:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament i al matí quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims. Malgrat això, durant tota la jornada es mantindrà mig o a estones molt ennuvolat al nord-oest, sobretot al vessant nord del Pirineu de matinada i a partir del vespre. Per altra banda, a partir de mitja tarda augmentaran els núvols alts i prims de sud-oest a nord-est i deixaran el cel enteranyinat. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà estrats de núvols baixos a punts del nord i l'est de la depressió Central.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble i dispersa a la meitat oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu. Durant la resta del dia són probables ruixats dispersos al Pirineu, sobretot al seu extrem nord. Acumularà quantitats minses de precipitació, puntualment poc abundants a cotes elevades de la cara nord del Pirineu. Al Pirineu i al Prepirineu durant la matinada la cota de neu oscil·larà entre els 800 i els 1.000 metres mentre que durant la resta del dia la cota voltarà els 1.100 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens puntualment serà moderat, sobretot a les valls del Pirineu i del Prepirineu. Els valors es mouran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 oi 5 ºC al Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 4 i 9 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 6 i 11 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé a punts del Pirineu es mantindrà sense grans canvis. Els valors oscil·laran entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 13 i 18 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu fins a migdia serà entre regular i dolenta. De matinada i fins a primeres hores del matí hi haurà algun banc de boira i boirina a punts del nord i l'est de la depressió Central.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable a les valls del Pirineu i del Prepirineu, així com a l'interior del quadrant nord-est. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el component sud i est al litoral central. A la resta el vent bufarà de component oest moderat amb cops forts, si bé hi haurà cops molt forts al Camp de Tarragona i al sud del litoral i prelitoral central. També hi haurà cops forts o molt forts a zones elevades del territori. Malgrat tot, a partir de la tarda tendirà a imposar-se els components sud i oest.

Comentarios
Multimedia Diari