El temps a Tarragona: Matí ennuvolat, però sense precipitació

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 4 de desembre

03 diciembre 2020 12:53 | Actualizado a 03 diciembre 2020 18:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé transitòriament pot quedar poc ennuvolat per l'obertura de clarianes.

Precipitacions

S'espera precipitació de matinada al Pirineu i al Prepirineu Occidental. Al matí afectarà de manera dispersa a altres punts de la resta de la meitat oest, i a partir de migdia, a zones del terç nord quan, a més, no es descarta que puguin ser en forma de ruixat i anar acompanyats de pedra tova. En general serà d'intensitat feble o localment moderada, i s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu baixarà dels 900 als 700 metres, localment per sota al Pirineu occidental.

Temperatura

Temperatura mínima similar; voltarà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central, entre els 0 i 5 ºC a la resta de la depressió Central, Prelitoral nord i litoral nord i entre els 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima serà similar o lleugerament més alta, tret del Pirineu on baixarà lleugerament; rondarà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu, depressió Central i Prelitoral i entre els 13 i 16 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, serà regular o dolenta a cotes mitjanes i elevades del Pirineu i Prepirineu, sobretot del sector occidental.

Vent

Al llarg del dia el vent bufarà de component oest, entre fluix i moderat amb alguna ratxa forta. Malgrat tot, a l'extrem nord-est quedarà fluix i de direcció variable fins a la nit quan entrarà la tramuntana entre fluixa i moderada, especialment al nord de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari