Más de Tarragona

El temps a Tarragona: Núvols i possibles ruixats

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 1 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 1 de març. FOTO: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 1 de març. FOTO: Meteocat

Situació general

Cel mig ennuvolat en general per núvols alts i mitjans. A més, hi haurà núvols baixos al litoral, prelitoral que localment seran persistents tot el dia a l'extrem sud; al final de la jornada es faran més extensos i abundants en general. Independentment també hi haurà alguns estrats baixos matinals a punts de la depressió Central.

Precipitacions

S'espera alguna precipitació feble i minsa a l'extrem sud i no es descarta a punts del litoral i prelitoral nord.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC a la depressió Central i al Prepirineu, i entre els 6 i 11 ºC a la resta. Pel que fa a la màxima serà similar al litoral i prelitoral, i pujarà entre lleugerament i moderadament a la resta. Oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, i entre els 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, si bé serà regular al litoral i prelitoral, puntualment dolenta a punts de l'extrem sud. Hi haurà pols en suspensió.

Vent

Vent de component est entre fluix i moderat amb alguns cops forts al litoral i de component sud i est fluix amb cops moderats a l'interior. Tot i això, de matinada i a la nit quedarà fluix i variable, amb predomini de l'est al litoral.

Temas

Comentarios

Lea También