El temps a Tarragona: Previsió estable

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 1 de desembre

30 noviembre 2020 10:38 | Actualizado a 30 noviembre 2020 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia cel enteranyinat per núvols alts i prims que circularan de nord a sud del territori. A partir de llavors la nuvolositat serà més abundant i compacta i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert sobretot al Pirineu, Prepirineu i resta de la meitat nord del litoral i prelitoral. A més, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del sud de la costa Brava i del nord litoral i prelitoral central, i estrats baixos fins a migdia a Ponent que localment seran persistents al nord del sector.

Precipitacions

A partir de primera hora de la tarda s'espera precipitació feble, o localment moderada al final del dia, al vessant nord del Pirineu. A la tarda, és probable algun ruixat aïllat a altres punts del Pirineu, Prepirineu i l'extrem nord-est, així com al final del dia a punts del litoral central. S'acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants als cims del vessant nord del Pirineu. Cota de neu: de 1.600 a 1.200 metres.

Temperatura

Temperatura mínima semblant, tret de cotes elevades del Pirineu i Prepirineu on baixarà lleugerament i es donarà al final del dia. Els valors es mouran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 6 i 12 ºC al litoral. La màxima quedarà lleugerament més baixa, si bé el descens serà localment moderat, tret de punts de Ponent on es mantindrà sense grans canvis. Els valors oscil·laran entre 9 i 14 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Serà entre bona i excel·lent arreu del territori. A partir de migdia empitjorarà al Pirineu, especialment al seu vessant nord on a partir del vespre serà dolenta. Independentment a punts de l'interior hi haurà alguns bancs de boira o boirina matinals, que localment seran persistents al nord de Ponent.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest al terç sud, a l'extrem nord del litoral nord, i al Pirineu i Prepirineu. Serà entre fluix i moderat, si bé amb el pas de les hores es reforçarà i a partir de la tarda bufarà amb cops forts. A banda, a Ponent, al nord de la depressió Central i a la resta de la meitat est, el vent bufarà fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari