El temps a Tarragona: Previsió estable

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 3 de març

02 marzo 2021 10:01 | Actualizado a 02 marzo 2021 16:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i també a punts del prelitoral, sobretot als dos extrems. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts, sobretot durant la primera meitat del dia. A banda, hi haurà alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble, local i minso a punts del Pirineu i Prepirineu durant la tarda. La cota de neu rondarà els 2.000 metres.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al litoral i prelitoral, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre els -1 i 4 ºC al Pirineu. La màxima es mantindrà sense grans canvis, o lleugerament més alta al Pirineu i Prepirineu. Es mourà entre els 14 i 19 ºC arreu, si bé localment quedaran més baixes a l'extrem sud del litoral i prelitoral, i zones elevades de l'Altiplà Central.

Visibilitat

La visibilitat serà regular al litoral per algunes boirines, sobretot als dos extrems. A la resta serà bona, si bé fins a primeres hores del matí es formaran bancs de boira o boirina a planes i fondalades de l'interior. Hi haurà pols en suspensió.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable, tot i que predominarà el component est al litoral. Durant les hores centrals de la jornada bufarà fluix amb cops moderats de components sud i est.

Comentarios
Multimedia Diari