El temps a Tarragona: Previsió sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 de febrer

17 febrero 2021 10:50 | Actualizado a 17 febrero 2021 21:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà serè en general, o poc ennuvolat per alguns núvols alts sobretot al terç oest. Tot i això, als dos extrems del litoral estarà mig o molt ennuvolat per núvols baixos fins a mig matí. A la tarda la nuvolositat augmentarà oest a est fins a quedar el cel enteranyinat per núvols alts arreu, tot i que seran més abundants i compactes al final del dia al nord-oest. A més al llarg de la tarda es tornaran a formar alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble i minso al final del dia al Pirineu Occidental, amb una cota de neu al voltant dels 1.600 metres.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre els 5 i 10 ºC al prelitoral i litoral. La temperatura màxima pujarà lleugerament en general, o localment de forma moderada al quadrant nord-est. Tot i així, al litoral sud quedarà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i litoral central i sud, mentre que a la resta es mourà entre 16 i 21 ºC.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí i de nou al final del dia serà regular a punts del litoral, hi haurà alguns bancs de boira o boirina matinals i locals a planes i fondalades de l'interior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia, tot i que al litoral predominarà el terral de matinada. La resta del dia bufarà de component sud fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral nord on serà entre fluix i moderat amb cops forts.

Comentarios
Multimedia Diari