El temps a Tarragona: Possibilitat de ruixats

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 22 de gener

21 enero 2021 10:52 | Actualizado a 21 enero 2021 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel mig, puntualment molt ennuvolat fins a mitja tarda, amb intervals de cobert de matinada a la meitat oest, si bé al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental estarà molt ennuvolat o cobert. Posteriorment, quedarà poc ennuvolat, excepte al vessant nord del Pirineu on quedarà molt ennuvolat o cobert. Independentment, al nord de la depressió Central hi haurà estrats baixos de matinada i fins a mig matí.

Precipitacions

S'espera precipitació de manera dispersa en general, sobretot al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental. Al final del dia la precipitació quedarà restringida al vessant nord del Pirineu. Serà feble i minsa en general, tot i que al Pirineu i Prepirineu occidental, preferentment al vessant sud, podran ser moderades i poc abundants o localment abundant a cotes elevades. A més, al centre de la jornada no es descarta alguna tempesta. La cota de neu baixarà dels 1.600 metres als 1.200 metres, si bé al final del dia se situarà entorn dels 1.000 metres al vessant nord del Pirineu.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament superior, si bé a punts del Pirineu i del Prepirineu serà lleugerament més baixa i s'enregistrarà al final del dia; voltarà els -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, prelitoral, localment més alta al prelitoral sud, i litoral nord, i entre els 6 i 11 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima quedarà similar o baixarà lleugerament; rondarà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 11 i 16 ºC a la resta, localment més alta al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular arreu, però quedarà entre bona i excel·lent a partir de migdia a les Terres de l'Ebre. Tot i això, al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental serà entre regular i dolenta fins a mitja tarda i a partir de llavors quedarà entre regular i dolenta al vessant nord de la serralada. Per altra banda, al nord de la depressió Central hi haurà bancs de boira fins a mig matí.

Vent

De matinada el vent bufarà de component oest entre fluix i moderat al litoral i prelitoral, mentre que serà fluix i de direcció variable a la resta de l'interior. A partir de llavors s'imposarà el vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts, i alguns de molt forts a punts del prelitoral i litoral sud i central i de l'altiplà Central. Independentment, a l'extrem nord-est hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari