El temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 27 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 27 de gener. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 27 de gener. Foto: Meteocat

Situació general

El cel romandrà entre poc i mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat, així com mig i localment molt abundant a la resta de l'extrem nord del territori. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats de núvols baixos a punts de la depressió Central que a l'altiplà Central i al nord de Ponent podran persistir fins a migdia.

Precipitacions

S'espera precipitació feble a l'extrem nord del Pirineu, sobretot al vessant nord de la serralada. Acumularà quantitats minses en general, si bé serà localment poc abundant a les zones més elevades. La cota de neu pujarà dels 2.000 als 2.200 metres, localment més alta a partir de mitja tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, sobretot a la meitat oest, on l'ascens serà localment moderat. Oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC al prelitoral sud i al litoral central i sud i entre 1 i 6 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre moderadament i notablement, sobretot a la meitat sud del país. Se situarà entre 10 i 15 ºc al Pirineu i al Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori, localment més alta al litoral sud.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de l'extrem nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta, sobretot al vessant nord de la serralada. A més, fins a mig matí hi haurà bancs de boira a punts de la depressió Central que al nord de Ponent i a l'altiplà Central podran persistir fins a migdia.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts de mestral al terç sud i de tramuntana al nord de l'Empordà durant la tarda. Malgrat tot, al litoral i prelitoral central i a l'interior del quadrant nord-est, bufarà fluix i de direcció variable durant tota a jornada, amb terral matinal.

Temas

Comentarios

Lea También