El temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 15 de febrer

15 febrero 2021 20:14 | Actualizado a 15 febrero 2021 20:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, més nombrosos durant la segona meitat del dia. Malgrat això, hi haurà nombrosos estrats baixos fins a mig matí, tant a l'interior com al litoral, que minvaran amb el pas de les hores i que localment persistiran fins a migdia. Al final del dia se'n tornaran a formar a punts del litoral.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun plugim feble i inapreciable al sector central del litoral i del prelitoral.

Temperatura

La temperatura mínima similar o lleugerament més alta. Es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre els -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre els 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral i entre els 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima serà moderadament o acusadament més alta. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i entre els 14 i 19 ºC a la resta, localment més alta al quadrant nord-est,

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé fins a mig matí serà regular o dolenta a molts punts de l'interior per la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Al litoral bufarà de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la Costa Brava durant la tarda. Malgrat això, a l'extrem nord del sector hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a partir de migdia, amb tramuntana entre fluixa i moderada al nord del cap de Creus. A l'interior, serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia, mentre que la resta de la jornada bufarà de component oest fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari