El temps a Tarragona: Pugen una mica les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 17 de gener

16 enero 2021 12:09 | Actualizado a 16 enero 2021 18:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general per alguns núvols alts i mitjans, si bé al nord-est seran compactes i abundants fins a mitja tarda. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert al llarg de la jornada. A banda, a la nit es formaran alguns estrats baixos al nord de la depressió Central, al litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava.

Precipitacions

S'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, puntualment poc abundant a cotes altes. La cota de neu baixarà dels 1.500 metres als 1.200 metres a partir del vespre.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, sobretot a la depressió Central. La mínima oscil·larà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central, al litoral i prelitoral nord, i al prelitoral central i entre 3 i 8 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 12 i 17 ºC a litoral i entre 9 i 14 ºC a l'interior, més baixa al nord de la depressió Central. Malgrat tot, a vessant nord del Pirineu, rondarà entre 0 i 5 ºC.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé localment serà entre regular i dolenta al nord de la depressió Central a l'inici del matí, on hi haurà bancs de boira gebradora locals. A més, al final de dia se'n tornaran a formar en aquest sector. Independentment, al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta al llarg del dia a cotes altes i mitjanes.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cop forts a la meitat sud del territori, i amb cops molt forts a les Terres de l'Ebre, a l'Alt Empordà i a zones elevades del Pirineu. Independentment, al quadrant nord-est, valls del Prepirineu, nord de la depressió Central, el vent serà fluix i de direcció variable, amb algun interval de component sud a migdia al sector del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari