El temps a Tarragona: Sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 20 de febrer

19 febrero 2021 11:48 | Actualizado a 19 febrero 2021 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, o poc ennuvolat a l'oest del país per alguns núvols alts i prims sobretot al final del dia. Malgrat això, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral que deixaran el cel localment molt ennuvolat, sobretot als dos extrems i a l'inici i final del dia; mentre que al centre del dia seran menys abundants i compactes i quedaran restringits al litoral.

Precipitacions

És possible precipitació feble, inapreciable o minsa, a l'inici i final dia als dos extrems del litoral i prelitoral.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot als dos extrems del litoral i prelitoral. Es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 5 i 10 ºC al litoral i entre els 2 i 7 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant en general, o lleugerament més baixa al terç sud i a la resta del litoral i prelitoral, si bé a punts de la depressió Central serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i al litoral, mentre que a la resta es mourà entre els 15 i 20 ºC.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí i de nou al final del dia serà regular o localment dolenta a punts del litoral i prelitoral i Terres de l'Ebre, amb alguns bancs de boira i boirina sobretot al terç sud.

Vent

El vent bufarà de component sud entre fluix i moderat, més reforçat a la Costa Brava durant la tarda. Malgrat tot, fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia el vent bufarà fluix i variable a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari