El temps a Tarragona: Sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 26 de febrer

25 febrero 2021 11:51 | Actualizado a 25 febrero 2021 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts i alguns de mitjans. Tot i això, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, punts del prelitoral, sobretot als dos extrems, i vall de l'Ebre fins a mig matí. Al llarg de la tarda, es formaran alguns núvols baixos al vessant nord del Pirineu i novament a punts del litoral. A banda, hi haurà el creixement d'alguns núvols d'evolució diürna a punts del prelitoral i del nord-est.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar, si bé a punts de les Terres de l'Ebre baixarà lleugerament, mentre que a punts de Ponent pujarà lleugerament. Es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al litoral i prelitoral, i entre 0 i 5 ºC a la resta. La temperatura màxima serà semblant. Oscil·larà entre 14 i 19 ºC en conjunt.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que al litoral i punts del prelitoral serà regular fins a mig matí i de nou al final del dia. A més, hi haurà alguns bancs de boira i boirina matinals a la vall de l'Ebre i fondalades de la depressió Central.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior, amb estones de component sud durant les hores centrals del dia. Al litoral, el vent serà fluix i variable a l'inici i final del dia, amb predomini del component sud i est fluix amb algun cop moderat durant les hores centrals de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari