El temps a Tarragona: Temperatura estable i cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 6 de març

05 marzo 2021 11:10 | Actualizado a 05 marzo 2021 16:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general al llarg de la jornada, amb núvols més abundants i compactes a l'interior de la meitat nord del país on quedarà cobert. A banda, al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya.

Precipitacions

S'espera precipitació feble i aïllada fins a primera hora del matí a la meitat nord. A partir de mig matí s'espera nous ruixats dispersos, febles o localment moderats, a punts de muntanya i al llarg de la tarda podran afectar també punts de la depressió Central. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació, i és possible que vagin acompanyats de tempesta durant la tarda. La cota de neu voltarà els 1.600 metres. La precipitació anirà acompanyada de fang.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre els 1 i 6 ºC a l'interior, i entre els 6 i 11 ºC a la costa. La màxima baixarà lleugerament arreu, localment moderadament a l'interior. Quedarà entre valors de 8 i 13 ºC al Pirineu, Prepirineu i altiplà Central, i entre els 8 i 13 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que hi haurà nombrosos bancs de boira i boirina fins a mig matí a planes i fondalades de l'interior i al llarg de la jornada a zones elevades del Pirineu i Prepirineu. Hi haurà pols en suspensió.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, la resta del dia s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats. Al litoral bufarà el terral de matinada i al vespre, mentre que la resta del jorn s'imposarà el vent de component est entre fluix i moderat, si bé al nord de la Costa Brava el vent bufarà de component nord i est.

Comentarios
Multimedia Diari