El temps a Tarragona: Temperatura lleugerament més baixa

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 25 de febrer

24 febrero 2021 11:29 | Actualizado a 24 febrero 2021 18:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé a partir de migdia arribaran bandes de núvols alts i prims per l'oest del territori que a la tarda deixaran el cel enteranyinat, a més a partir del vespre n'arribaran alguns de mitjans. Amb tot, hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou a partir del vespre; deixaran el cel mig o molt ennuvolat, sobretot a l'extrem sud, on localment persistiran tota la jornada.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé a punts del litoral i prelitoral quedarà semblant. Es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central i entre 4 i 9 ºC a la resta. La màxima serà semblant o lleugerament més alta, malgrat això a punts del litoral podrà baixar lleugerament. Oscil·larà 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Tot i això, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a les Terres de l'Ebre, litoral i prelitoral nord i fondalades de l'interior que localment seran persistents fins a migdia.

Vent

Vent fluix i de direcciò variable fins a primeres hores del matí, tot i que al litoral nord predominarà el component sud fluix. A partir d'aleshores, arreu s'imposarà progressivament el vent de component sud fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral nord, tot i que a l'interior hi haurà estones de vent fluix i variable. Al final del dia, tornarà a quedar fluix i de direcció variable en general.

Comentarios
Multimedia Diari