Más de Tarragona

El temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més altes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 5 d'agost 

Diari de Tarragona

Whatsapp
El temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més altes

El temps a Tarragona: Temperatures lleugerament més altes

Previsió per a avui

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya. A més, durant la tarda també podran arribar alguns núvols al terç sud del país. Independentment, fins a mig matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant i oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord i entre 19 i 24 ºC a la resta del litoral i a la vall de l'Ebre. La màxima serà semblant o lleugerament més alta en general i se situarà entre 29 i 34 ºC al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 ºC a Ponent i entre 32 i 37 ºC a la resta.

El vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud i est a l'extrem nord-est i al terç sud i el component sud i oest a la resta, entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda a l'interior de les Terres de l'Ebre i al sud de Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También