El temps a Tarragona: Temperatures més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 30 de novembre

29 noviembre 2020 20:16 | Actualizado a 29 noviembre 2020 20:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, més nombrosos a l'oest del territori a partir de migdia. Independentment, es podran formar intervals de núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava, sobretot a partir de migdia. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central fins a migdia, localment persistents al Pla de Lleida tota la jornada.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. La temperatura màxima serà similar, tret del pla de Lleida on baixarà moderadament, localment de manera acusada. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 12 ºC al litoral central i sud, i entre 2 i 7 ºC a la resta del territori. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta, tret del Pla de Lleida on es mourà entre 4 i 9 ºC.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé a valls i fondalades de l'interior serà localment dolenta fins al final del matí per la presència d'alguns bancs de boira que localment seran persistents a punts de ponent i que al final del dia tornaran a formar-se a punts de la depressió Central.

Vent

A l'interior el vent serà fluix i de direcció variable, amb estones de vent en calma de matinada i amb predomini del component oest i sud al centre del dia. Al litoral predominarà el terral fluix a l'inici i final del dia i s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats la resta del jorn.

Comentarios
Multimedia Diari