El temps a Tarragona: Temperatures més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 30 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 30 de novembre.

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 30 de novembre.

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, més nombrosos a l'oest del territori a partir de migdia. Independentment, es podran formar intervals de núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava, sobretot a partir de migdia. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central fins a migdia, localment persistents al Pla de Lleida tota la jornada.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. La temperatura màxima serà similar, tret del pla de Lleida on baixarà moderadament, localment de manera acusada. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 6 i 12 ºC al litoral central i sud, i entre 2 i 7 ºC a la resta del territori. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta, tret del Pla de Lleida on es mourà entre 4 i 9 ºC.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé a valls i fondalades de l'interior serà localment dolenta fins al final del matí per la presència d'alguns bancs de boira que localment seran persistents a punts de ponent i que al final del dia tornaran a formar-se a punts de la depressió Central.

Vent

A l'interior el vent serà fluix i de direcció variable, amb estones de vent en calma de matinada i amb predomini del component oest i sud al centre del dia. Al litoral predominarà el terral fluix a l'inici i final del dia i s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats la resta del jorn.

Temas

Comentarios

Lea También