El tram de la Muralla a la Baixada del Roser rep 318.000 euros per a la seva restauració

La intervenció està vinculada a l'1% cultural i també beneficiarà el penya-segat del castell de Móra d'Ebre

19 mayo 2017 23:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Incasòl iniciarà aquest 2015 un total de 18 actuacions en els nuclis antics de diferents poblacions de Catalunya. Entre elles hi ha la restauració de la Muralla en el seu tram de la Baixada del Roser de Tarragona, amb un cost d'execució de 318.875 euros. A la demarcació també hi figura la primera fase de la protecció del penya-segat del Castell de Móra d'Ebre, de 638.249 euros de pressupost. Totes dues accions estan previstes que es comencin a executar immediatament.

Aquestes intervencions estan vinculades al protocol de l'1% cultural i al programa Reviure les Velles Ciutats, així com a acords amb diferents ajuntaments i administracions catalanes. Es preveu que tots els projectes comencin al llarg d'aquest any i el pressupost total previst per a executar-los és de 5.198.070 euros. 

El conveni de finançament entre l'Institut Català del Sòl i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya signat el 20 de juny de 2014 i modificat per l'addenda del 31 de desembre de l'any passat permeten que l'Incasòl disposi dels fons econòmics necessaris per dur a terme 13 actuacions incloses en els protocols de col·laboració d'aplicació de l'1% cultural, a més dels 5 encàrrecs que ha rebut l'Incasòl per part dels Ajuntaments de Jafre i Mora d'Ebre i del Consell Català de l'Esport

Comentarios
Multimedia Diari