Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El vent tomba arbres, s'endú tendals i plaques de teulades i tira murs a Tarragona

El fenomen meteorològic també ha tirat semàfors i ha fet caure motos a diferents punts de la ciutat

ACN

Whatsapp
Motos tombades a Reus, aquest 27 de desembre del 2017, pel fort vent al Camp de Tarragona. FOTO: ACN

Motos tombades a Reus, aquest 27 de desembre del 2017, pel fort vent al Camp de Tarragona. FOTO: ACN

El vent que bufa aquest dimecres a bona part del país ha causat incidències destacades a Tarragona, on ha tombat arbres, ha arrencat branques, tendals i plaques de teulades i fins i tot ha tirat a terra algun mur, segons informa la Guàrdia Urbana del municipi que no ha registrat ferits a causa de l'episodi. En total s'han comptat catorze arbres caiguts a diferents punts de la ciutat o dinou motos tombades a l'Avinguda Roma, on el vent també ha fet caure un semàfor. A la Rambla Vella n'ha caigut un altre, a l'altura del carrer Sant Francesc. El vent també ha fet caure una porta de grans dimensions al carrer Coure o un mur a l'Avinguda Roma.

Un dels danys de més consideració han estat els arbres tombats. A la Rambla Nova n'ha caigut un a la coca central, a tocar de la plaça Imperial Tàrraco. També han caigut branques en altres punts i s'ha assegurat un tram a tocar de la Font del Centenari pel perill que pogués caure un dels arbres, segons informa la Guàrdia Urbana. A tota la zona ja hi està actuant la Brigada Municipal. 

El vent ha arrencat un arbre al tram final de la Rambla Nova, a tocar amb la Plaça Imperial, a Tarragona. Foto: Pere Ferré

A banda, han caigut tretze arbres més als carrers Francesc Bastos, Roig i Bergada, Joan Fuster, Via Augusta, Mozart, passeig Independència, antiga N-340 abans d'Icomar, Joanot de Martorell i Arnau de Vilanova a Entrepins, Ripollès i avinguda Mediterrani a La Mora, Bloc Llorer i a la Rambla de Ponent. També s'ha tallat l'accés de l'antiga carretera de Salou, a l'altura del tanatori pel perill que caigués un altre arbre, aquest de grans dimensions.

La Guàrdia Urbana també ha comptabilitzat altres incidències, com ara que una porta de grans dimensions d'una empresa del carrer Coure s'ha després i ha ocupat la calçada; que els Bombers han hagut d'assegurar una bastida al carrer Vidal i Barraquer; que ha caigut un mur a l'avinguda Roma (ha obligat a tallar el trànsit mentre es retirava la runa), o que s'han arrencat plaques d'algunes teulades sense provocar danys greus a un dels establiments de la Gavarres, en un edifici de l'avinguda Catalunya, a Manuel de Falla, al carrer Sant Llorenç, al carrer Gran Canària i a la Torre Catalunya de l'avinguda Roma.

Finalment, el cos de seguretat local també indica que s'han després tendals de balcons al carrer Riu Clar i persianes al carrer Gasòmetre, i que s'han trencat vidres en diferents indrets que no han causat danys personals.

Temas

  • Viento
  • sucesos

Comentarios

Lea También