El vot útil de la independència

L´acte central de campanya de Reus Esquerra Nacional va reunir ahir al vespre més de 200 persones

19 mayo 2017 22:50 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El primer gran dia de campanya electoral va tenir gairebé de tot. Fins i tot l’acte central d’un dels partits. Els de Reus Esquerra Nacional repetien ahir emplaçament –el Vermut Rofes– per donar a conèixer els grans eixos del seu programa però, sobretot, per reivindicar-se com el partit independentista «de tota la vida» a Reus.

«Volem un Ajuntament independent i d’esquerres. Fort amb el procés i amb unes polítiques de progrés social més igualitàries». Amb aquestes paraules tancava la part principal de l’acte l’alcaldable de Reus Esquerra Nacional, Noemí Llauradó, per a qui les dues fites, tant la local com la de país, són troncals per un projecte que agrupa quatre sigles com són Moviment d’Esquerres (MES), Avancem, Moviment Demòcrata Català (MDC) i ERC.

Durant l’acte, que va agrupar més de 200 persones, van intervenir diferents membres tant de la formació local com dels invitats Magda Casamitjana, de MES, o l’eurodiputat d’ERC Josep Maria Terricabras. Precisament, durant la seva intervenció, Terricabras va lloar l’àgil i clar discurs de la cap de llista i va apuntar: «Vull que Noemí Llauradó faci d’alcaldessa de Reus, no que en sigui».

Els diferents parlaments van estar intercalats per les explicacions de les principals propostes en camps com la sanitat, l’economia, l’empresa o la necessitat d’apostar per la participació ciutadana en temes com la confecció dels pressupostos. Cadascun d’aquests apartats va ser exposat per diferents membres del partit, i tots ells van començar les seves paraules amb la frase ‘Ho farem junts’, el lema d’aquesta campanya.

Comentarios
Multimedia Diari