Els Amics de les Arts i Pepa Plana, caps de cartell dels Teatres de Valls

La programació 2017 està formada tant per propostes teatrals com musicals, circenses i espectacles familiars, posant l'accent en les produccions catalanes i del territori

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Teatres de Valls enceten la temporada 2017 amb una desena de propostes que recorren les diverses disciplines escèniques, des de la música, al teatre, passant pel circ i sense oblidar el públic familiar i infantil.

Els grans noms d’aquesta temporada, que s’encetarà el 19 de febrer al Centre Cultural amb la tragicomèdia El bon pare , estan encapçalats pels Amics de les Arts, el cantautor mallorquí Tomeu Penya, la pallassa vallenca Pepa Plana i la guardonada actriu Clara Segura amb l’espectacle Conillet . Tots aquests noms se sumen als que ja es van donar a conèixer el passat mes de novembre i que configuren l’abonament: El bon pare , Avui no sopem i Infàmia .

Ara, la cartellera es completa amb un seguit de propostes que posa l’accent en la dramatúrgia catalana. L’1 d’abril, per exemple, arribarà al Teatre Principal l’última proposta de la companyia Ruta 40: Cúbit , de Josep Maria Miró. El muntatge, que parla de la construcció i deconstrucció de la memòria, farà parada a Valls abans de fer temporada al Teatre Lliure de Barcelona. El 22 d’abril serà el torn del monòleg Conillet , protagonitzat per Clara Segura, mentre que el mes es tancarà el dia 29 amb Els tres aniversaris de Rebekka Kricheldorf, la primera coproducció teatral del triangle Tarragona-Reus-Valls més la ciutat de Barcelona gràcies a l’impuls de la tarragonina Sala Trono.


Música i ‘clown’
Els grans noms de la temporada, però, se centren en la disciplina musical, entre els quals destaca els Amics de les Arts, que el 21 d’abril presentaran al Centre Cultural el nou disc anunciat per aquest 2017. El mallorquí Tomeu Penya també passarà pels escenaris vallencs el 18 de març. En la vessant més clàssica, el 23 de març, i també al Principal, Barna Brass Quintet de vent donarà a conèixer les possibilitats del metall més universal.

Quant al clown , la pallassa vallenca més internacional, la Pepa Plana, presentarà el 4 de març el seu últim espectacle, Paradís pintat , producció estrenada al darrer Festival Grec de Barcelona. Dins d’aquesta disciplina, la temporada 2017 inclou un segon espectacle a càrrec de Los Excéntricos. Serà el 20 de maig als jardins de Casa Fèlix.

La temporada es completa amb la programació familiar de les tardes de dissabte amb, per exemple, En Jan tot li fan (18 de febrer), Les supertietes (11 de març) i El llepafils (8 d’abril).

Comentarios
Multimedia Diari