Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Tradicions

Els Amics dels Gegants de Montblanc s’agermanen amb Costa Rica

«Per a nosaltres és un repte i esperem intercanviar les tradicions de Montblanc i Costa Rica. A més, involucrarem a les escoles per realitzar diferents tallers», va explicar il·lusionat el president dels Amics dels Gegants de Montblanc, Ivan Besora

ALBA TUDÓ

Whatsapp
Imatge dels gegants Veguers de Montblanc. FOTO: CEDIDA

Imatge dels gegants Veguers de Montblanc. FOTO: CEDIDA

Els Amics dels Gegants de Montblanc s’agermanaran amb Costa Rica. Per les Festes de Sant Maties comptaran amb la visita de AGRUCA-Agrupación Aserriceña de San Jose, que aproparà fins a la Vila de Montblanc l’essència de les costums i tradicions de Costa Rica, amb els seus gegants, grup de dansa tradicional i l’orquestra la Cimarrona. Del 8 al 21 de maig, gaudiran de la seva presència amb aquesta primera part de l’agermanament a Montblanc, i que es completarà l’agost de 2021 amb la visita dels Amics dels Gegants de Montblanc a Costa Rica. A més de les actuacions a Montblanc el cap de setmana del 15 al 17 de maig, hi hauran altres actuacions que els Amics dels Gegants portaran a terme, com la participació a la “Ciutat Gegantera de Catalunya 2020” a Sant Boi de Llobregat. No hi faltaran actes de format més petit, així com també tot un seguit de visites culturals a Barcelona, Tarragona, Monestir de Poblet, entre d’altres.

«Per a nosaltres és un repte i esperem intercanviar les tradicions de Montblanc i Costa Rica. A més, involucrarem a les escoles per realitzar diferents tallers», va explicar il·lusionat el president dels Amics dels Gegants de Montblanc, Ivan Besora.

Temas

Comentarios

Lea También