Els Bombers efectuen 38 sortides per pluges a Tarragona

Tot i que no hi va haver danys destacats, la virulència del temporal va deixar imatges impactants

01 agosto 2021 11:51 | Actualizado a 01 agosto 2021 17:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han efectuat, des de els 20.00 del dissabte 31 de juliol i les 10 del diumenge 1 d’agost, un total de 176 serveis relacionats amb les fortes pluges que ahir van afectar tota Catalunya.  D'aquestes, 38 han estat arreu de la província de Tarragona. Si bé algun dels serveis va ser a causa de sinistres amb danys de certa importància, i diversos campaments amb menors van haver de ser evacuats, sortosament no cal lamentar danys personals.

El temporal d'ahir, a Calafell

Les tempestes van ser fortes i acompanyades de pedra o calamarsa en nombroses comarques com la Terra Alta, el Montsià, les Garrigues, l'Urgell, l'Alt Camp, el Tarragonès, l'Alt Penedès, el Baix Penedès, el Baix Llobregat, Osona i el Ripollès. De fet, el llindar d'intensitat de pluja de 20 litres en 30 minuts es va superar en poblacions com Perafita (30,9 litres), Vacarisses (24,1 litres), Tarragona (23,9 litres), Nulles (23,8 litres), la Bisbal del Penedès (23,5 litres), Rellinars (23,3 litres) o Sant Pau de Segúries (21,3 litres), segons les dades de les estacions automàtiques del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Les actuacions més destacades que van efectuar al Camp de Tarragona van ser a Querol i a Valls. A Querol: cau un llamp a un magatzem de palla situat al costat d’una masia a la carretera C-37, pk 44. S’hi desplacen 5 dotacions. Es deixa cremar de manera controlada. A Valls: es desploma una paret d’un magatzem sobre 3 cotxes a la Pl. Catalunya. S’hi desplacen 5 dotacions. Ensorrament important. S’avisa a les autoritats locals i a l’empresa subministradora d’electricitat.

 

Comentarios
Multimedia Diari