Els CDR tallen l'N-340 i l'AP7 en els dos sentits

Poc abans de les 8.30 hores activistes de l'Ebre i el Camp de Tarragona han tallat l'N-340 a l'alçada d'Alcanar. Centenars de persones tallen l'AP-7 a Figueres

27 marzo 2018 06:39 | Actualizado a 27 marzo 2018 07:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'AP-7 i l'N-340 estan tallades a Figueres (Girona) i Alcanar (Ebre) respectivment. El tall al sud de la provincia de Tarragona ha començat poc abans de les 8.30 hores, mentre que el de Figueres s'ha posat en marxa a primera hora del matói i preveu tenir tallada l'autopista durant 24 hores. 

Concretament, centenars de persones tallen, des de les sis del matí l'autopista AP-7 en ambdós sentits de la marxa prop de la sortida Figueres nord. La convocatòria del CDR de Girona reunia els manifestants a dos quarts de quatre de la matinada a un aparcament de la ciutat i advertia que la mobilització "està prevista per 24 hores".

Des del pàrquing de la Copa, desenes de vehicles han sortit en caravana fins al pròxim punt de trobada, un aparcament als afores de Bàscara. Un cop allà, i després de tres quarts d'hora d'espera, els cotxes han reprès la marxa fins al destí final, a Hostalets.

En el moment de fer el tall de carretera, els activistes han cridat proclames a favor de l'alliberament dels presos. En sentit nord, els manifestants han muntat una barricada amb pneumàtics i dos cartells on s'hi pot llegir 'República catalana ara' i 'Llibertat presos polítics'.

Diagonal de Barcelona

Un grup de manifestants ha tallat al voltant de dos quarts de vuit del matí el trànsit a la Diagonal, a l'alçada de Gran Via Carles III, i al Passeig Fabra i Puig, en la seva confluència amb l'Avinguda Meridiana per reclamar l'alliberament dels 'presos polítics' i a favor de la República, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana. Les mobilitzacions s'han produït en dos dels accessos més importants a la ciutat coincidint amb l'hora punta d'entrada a Barcelona. Aquests dos talls se sumen als organitzats pels CDR de Girona i Salt, que aquesta matinada s'han dirigit a l'AP-7 a Figueres, on mantenen interromput el trànsit per l'autopista en els dos sentits de la circulació.

Comentarios
Multimedia Diari