Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Debats del Diari: Invertim en formació professional, invertim en futur

El Diari de Tarragona organitza la jornada "Invertim en formació professional, invertim en futur", amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els Debats del Diari: Invertim en formació professional, invertim en futur

Els Debats del Diari: Invertim en formació professional, invertim en futur

Només el 8,9% dels joves d’entre 16 i 24 anys, titulats en Formació Professional, està desocupat a Catalunya, enfront d’una taxa d’atur juvenil del 30,4%. En el conjunt d’Espanya, la taxa d’atur dels titulats en FP, mesos després d’acabar els estudis, és del 15,6%, mentre que la dels universitaris és del 30%. Invertir en Formació Professional és, per tant, invertir en futur. Quins reptes hem de superar? Com cal prestigiar més la FP? Quins professionals necessiten les empreses?

El Diari de Tarragona organitza la jornada "Invertim en formació professional, invertim en futur", amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. 

Ponents:

Joan Lluís Espinós. Director general de Formació Professional.

Mercè Garau. Directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Òscar Hijosa. Vicepresident mundial de les Joves Cambres Internacionals.

Rosa Marsal. Responsable de Talent i Desenvolupament de BASF España.

Moderador: Josep Ramon Correal. Conseller editorial de Diari de Tarragona.

L'acte es celebrarà el dijous 30 de gener a les 12.00 hores a la Sala Victòria Climent (Diari de Tarragona. Carrer Domènec Guansé, 2). Per assistir-hi, preguem confirmació al 977 29 97 25 o a aguila@diaridetarragona.com. L'aforament és limitat. 

Temas

Comentarios

Lea También