Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Gegants Neolítics de l’Espluga de Francolí encisen la ciutat de Tarragona

La família de gegants neolítics, única a Catalunya, ha encisat un any més la ciutat de Tarragona, participant en la Trobada Gegantera de les Festes de Sant Magí

Alba Tudó

Whatsapp
Aquest dissabte, 19 d’agost, participaran en la Festa Catalana que organitza l’Ajuntament de Barcelona i l’Adifolk. Foto: CEDIDA

Aquest dissabte, 19 d’agost, participaran en la Festa Catalana que organitza l’Ajuntament de Barcelona i l’Adifolk. Foto: CEDIDA

La família de gegants neolítics de l’Espluga de Francolí, única a Catalunya, ha encisat un any més la ciutat de Tarragona, participant en la Trobada Gegantera de les Festes de Sant Magí, que es va celebrar dissabte a la Part Alta, organitzada per la Colla Gegantera del passeig Torroja. 

L’any passat ja van participar-hi els gegants Gorg i Spluc amb el petit Blat, i aquest any s’hi sumaven els nous gegantons neolítics Terra i Pastor, en la que ja era la tercera sortida conjunta de la família completa de gegants neolítics de l’Espluga. 

La trobada, amb més de 60 gegants d’arreu de Catalunya, va començar a la Rambla Nova, prop del Balcó del Mediterranu i va recórrer els carrers del centre històric de Tarragona fins al Pla de la Seu, on es va fer la ballada final a la plaça de les Cols i el naixement dels nous gegants egipcis de Tarragona, Ramsès i Nefertari.

Després, a la plaça del Rei, es va estrenar la Rumba dels Gegants, una cançó inèdita per als nous gegants tarragonins. 

Aquest dissabte al matí, els gegants de l’Espluga participaran per primer cop en la Festa Catalana que organitzen l’Ajuntament de Barcelona i l’Adifolk. 

Temas

Comentarios

Lea También