Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Riudecanyes per cultivar marihuana

Els fets van succeir el passat dimecres, 28 de setembre, quan una dotació policial que feia patrullatge preventiu per la partida de Pedres

19 mayo 2017 17:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat - cos de Mossos d'Esquadra van detenir el passat 28 de setembre un home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Riudecanyes (Baix Camp), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el passat dimecres, 28 de setembre, quan una dotació policial que feia patrullatge preventiu per la partida de Pedres de Riudecanyes (Baix Camp) va notar una forta olor de marihuana i va visualitzar varies plantes de marihuana a l'interior d'una casa.

Davant les sospites que apuntaven que a l'interior de la masia podria haver-hi un important cultiu de marihuana, el mateix dia es va procedir a fer una entrada i perquisició.

Un cop dins, els agents van constatar que a l'interior d'una piscina en desús hi havia 62 plantes de marihuana, amb un pes brut aproximat de 34,5 quilos i, en un hivernacle annex a la casa, van localitzar 420 esqueixos, caixes amb cabdells de marihuana preparats per vendre, 53 plantes de marihuana en procés de creixement, 81 plantes que s'estaven assecant i estris per afavorir el seu creixement i assecatge.

Davant d'aquests fets es va procedir a la detenció de la persona que vivia al domicili com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, que tenia antecedents, va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

 

Comentarios
Multimedia Diari