Els Mossos troben mort a Belltall el noi desaparegut a Valls

No hi ha indicis de criminalitat i tot apunta que va ser un suicidi.

18 enero 2018 09:22 | Actualizado a 18 enero 2018 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van localitzar dimecres per la tarda a Christian Egea Ruiz, el noi que divendres dia 12 de gener va desaparéixer de Valls.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van arribar a una masia de Belltall, a la Conca de Barberà, poc abans de les cinc de la tarda amb una ambulància. Christian havia avisat prèviament a la seva parella per dir on estava. No s'ha desvetllat si va ser trucada telefònica o missatge al mòbil.

Els agents el van trobar finat en aquesta masia de la Conca i tot i haver-hi ambulància del SEM no es va poder fer res per la seva vida. El cos no presenta indicis de criminalitat i tot apunta a que ell va decidir treure's la vida voluntàriament.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls va fer una crida a través de les xarxes socials, el passat 14 de gener, per trobar a l'home, la qual es va donar per finalitzada la nit d'ahir dimecres.

Abans de donar a conèixer la seva ubicació a la masia de Belltall, una de les pistes que seguien els Mossos era que havia estat a Montblanc.

Comentarios
Multimedia Diari