Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Mossos entren a l'Ajuntament del Morell a la recerca de documentació

El requeriment policial al consistori municipal ha tingut lloc aquest dilluns

ACN

Whatsapp
Façana de l'Ajuntament del Morell Foto: Lluís Milián

Façana de l'Ajuntament del Morell Foto: Lluís Milián

Els Mossos d’Esquadra s’han personat aquest dilluns a l’Ajuntament del Morell (Tarragonès) per requerir factures i diversa documentació relativa a presumpte subvencions irregulars.

Els Mossos, en funció de policia judicial, han acudit al consistori a instàncies de la Fiscalia, que va rebre una denúncia per aquests fets. En concret, s’investiguen les ajudes concedides durant cinc anys a més d’una vintena d’entitats culturals i esportives de la població i, a més, el contracte de la gespa de l’estadi municipal, l’import del qual puja a 94.000 euros anuals entre els anys 2007 i 2017.

En declaracions a l’ACN, l’alcalde, Pere Guinovart, s’ha mostrat tranquil i confiat amb l’actuació municipal. “Que hi pugui haver algun error administratiu, ho puc admetre, però tots els diners han anat allà on havien d’anar”, ha reblat.

Més informació: Els Mossos entren a l'Ajuntament del Morell per presumptes subvencions irregulars a més de 20 entitats

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También