Els Mossos van a la seu de la Colla Jove a identificar els responsables del local

Agents de paisà del cos policial autonòmic s'han personat a l'interior per l'ordre de la Fiscalia d'acudir a tots els col·legis per l'1-O

26 septiembre 2017 17:54 | Actualizado a 26 septiembre 2017 18:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de paisà dels Mossos d'Esquadra s'han personat a la seu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, ja que han començat a complir l'ordre de la Fiscalia Superior de Catalunya d'anar als col·legis electorals de l'1-O per identificar i prendre declaració als seus responsables.

En concret, han estat tres els agents dels Mossos que han acudit a la seu de la colla castellera. Diverses càmeres de televisió han pogut enregistrar el moment, fins que els policies han marxat del local sortint per la porta del carrer Còs del Bou. 

 
 

Segons ha pogut saber l'ACN, ja s'han fet diversos 'briefings' a les comissaries explicant que els agents han de presentar-se als col·legis entre aquest dimarts i dimecres per recollir la informació i enviar-la posteriorment al ministeri públic.

Els Mossos es presentaran als col·legis amb una acta de requeriment i informació on s'inclouran les dades del centre, de la persona responsable, es pregunta si han rebut alguna comunicació de l'administració i es requerirà el lliurament del material rebut per a la celebració del referèndum si n'han rebut.

 

Comentarios
Multimedia Diari