Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Els Nanos nous del seguici popular de Tarragona visiten les Urgències i Pediatria del Joan XXIII

El Mingo i la Rosona, també coneguts com a Nanos del Nàstic, han estat acompanyats per la consellera del grup municipal de Ciutadans de l'Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts

Whatsapp
Els Nanos nous, a l'Hospital

Els Nanos nous, a l'Hospital

L’Hospital Joan XXIII participa, el divendres 16 de setembre, en el programa d’actes de Santa Tecla amb una festa infantil i una xocolatada a càrrec de l’ONG Pallapupas.

Avui dijous, 15 de setembre, els Nanos nous del seguici popular de Tarragona, el Mingo i la Rosona, han visitat la sala d’espera de les Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII. Després han anat a animar l’estada dels nens ingressats a les plantes de Pediatria i de Maternitat del Joan XXIII.

El Mingo i la Rosona, també coneguts com a Nanos del Nàstic, han estat acompanyats per la consellera del grup municipal de Ciutadans de l’Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts, i el també conseller del mateix grup municipal, Pedro Sánchez.

Demà divendres, 16 de setembre, a les sis de la tarda, hi haurà una festa infantil amb una xocolatada al recinte situat davant de l'edifici modular de Docència i Recerca (Parc Sanitari Joan XXIII). A la festa s’hi farà teatre infantil per als més menuts, a càrrec de l'ONG Pallapupas.

Aquestes activitats, emmarcades en el 50è aniversari de l'Hospital Joan XXIII, estan incloses en el programa de festes de Santa Tecla. La festa infantil de demà divendres està oberta als pacients que puguin desplaçar-se fins als mòduls i a totes les persones del barri o d'altres llocs que vulguin assistir-hi.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También