Els Pastorets de l'Espluga tanquen temporada aquest dissabte a la tarda

Enguany s'ha celebrat el centenari del text del Folch i Torres i els 40 anys de l'inici de la representació al Teatre del Casal amb una exposició al vestíbul del Teatre

19 mayo 2017 16:51 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Pastorets de l’Espluga clouran temporada dissabte, 7 de gener, a les 18.30 h, amb l’última representació d’aquest Nadal en el qual s’ha celebrat el centenari del text del Folch i Torres i els 40 anys de l’inici de la representació al Teatre del Casal amb una exposició al vestíbul del Teatre que es podrà veure fins al 7 de gener.

La mostra repassa la trajectòria de la representació des del 1939 al Centre Cultural de l’Espluga, fins que els Pastorets van arribar al Casal de l’Espluga.

Amb motiu d’aquesta efemèride, l’espectacle ha recuperat el Pròleg clàssic fent una revisió més breu i actualitzada del text de Folch i Torres. Una altra de les novetats d’aquest any ha estat el nou decorat del Naixement, on s’ha volgut humanitzar la figura de Sant Josep i la Mare de Déu.

L’espectacle, en el qual participa més d’un centenar de persones, ha sumat als nombrosos efectes especials, nous elements d’attrezzo com la casa de Maria o la barraca de Getsè. Aquesta setmana a l’Oficina de Turisme de l’Espluga ja s’han posat a la venda les entrades anticipades, encara que també se’n podran comprar el dia de la representació una hora abans, a taquilla.

Comentarios
Multimedia Diari