Els Pets i 'Els veïns de dalt', a la nova temporada dels teatres tarragonins

L'espectacle 'Ozom' del Mag Lari passarà per la ciutat el 22 de maig

19 mayo 2017 20:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest proper dissabte arrenca la nova temporada dels teatres de Tarragona, i els encarregats de donar el tret de sortida seran l'Orquestra Camera Musicae i el Cor Jove de l'Orfeó Català amb El Rèquiem de Fauré i la Quarta de Txaikovski. Diumenge, i en sessió doble, arribaran a Tarragona 'Els veïns de dalt', amb actors tan reconeguts com Pere Arquillué i Àgata Roca. En aquesta nova programació, amb 25 propostes en total, destaquen també l'últim concert de la gira de cambra d'Els Pets, l'1 d'abril, o l'espectacle 'Ozom' del Mag Lari, que passarà per la ciutat el 22 de maig. Així mateix, hi ha lloc per la dansa i fins i tot per les lletres, amb el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona el 7 de maig.

Altres propostes teatrals que pujaran a l'escenari dels teatres tarragonins són '73 raons per deixar-te', una comèdia musical sobre amors i desamors amb Mercè Martínez i Àlex Casanovas (11 de març); 'Romeu i Julieta' (9 i 10 d’abril), sota la direcció de Marc Chornet i amb els actors del moment Carlos Cuevas i Clàudia Benito; 'Ser-ho o no' de Josep Maria Flotats (22 abril); 'El Silenci d’Hamelin' (30 abril) i Pic-Nic (30 abril), ambdues dins el Festival eclèctic; i la mítica història d’amor, obsessió i venjança 'Panorama des del pont' d’Arthur Miller, amb actors tan destacats com Eduard Fernández o Mercè Pons (13 maig). La temporada finalitzarà amb el teatre de la companyia tarragonina Fabulae Tarraconensis, que oferirà el 'Somni d’una nit d’estiu' de Shakespeare (18 i 19 juny) al Metropol.

Pel que fa a les propostes musicals, coincidint amb el Festival Internacional de Dixieland tindran lloc els dos concerts de pagament que són TGN Big Band amb Susana Sheiman (12 març) i la Sant Andreu Jazz Band (18 març), que farà un concert especial amb motiu del seu desè aniversari. El 3 d'abril hi haurà un concert promogut per Minipop on els Trau oferiran un espectacle familiar amb versions dels clàssics del pop.

Els dies 11 i 12 de juny oferirà el seu espectacle el Quartet Mèlt, guanyador de la darrera edició del programa Oh Happy Day de TV3. Altres espectacles musicals de què es podrà gaudir aquesta temporada són Paco Enlaluna (16 abril); La música aquàtica vista per Massimo Spadano amb Camera Musicae (17 abril); Godzilla eats Tarragona! amb la Banda Unió Musical fent un recull de bandes sonores destacades (1 maig) o la música de Pascal Comelade (6 maig). Finalment, l’òpera també serà present a la programació amb la 'Madama Butterfly' de Puccini (8 maig) i 'Sartine “rei” de París' (20 maig).

La dansa tindrà representació amb l’espectacle de la companyia IT amb 'Ballem!', que s’ha programat coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, el 29 d’abril, i també amb una opció més flamenca de 'Las Minas de Puerto Flamenco' (27 maig).

 

Entrades

Les entrades es posaran a la venda a partir del 24 de febrer a les taquilles del Teatre Metropol o a teatres.tarragona.cat. Els abonaments nous es podran adquirir el 19 de febrer, mentre que la renovació serà els dies 16, 17 i 18 de febrer, a les taquilles del Metropol.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari