Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Pets presenten gira y sencill del seu nou disc

El grup de Constantí posa avui a la venda les entrades

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els Pets tenen nou disc.

Els Pets tenen nou disc.

Després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la mà d'un nou treball discogràfic: 'Som'. Amb una escenografia i posada en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que comença al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 16 de desembre del 2018.

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu amb un nombre més reduït d'actuacions al que ens tenien acostumats.

L'afany de proposar un directe nou, amb una connexió més estreta amb el públic farà que veure Els Pets sigui un esdeveniment molt especial.

Avu, divendres 14, a les 12:19h es posaran a la venda les entrades de la nova gira, així com les precomandes dels diferents formats del disc.

 

Temas

Comentarios

Lea También