Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Serveis Socials de la Part Baixa de Tarragona creix amb l'obertura d'un nou centre

Aquestes dependències municipals van atendre l'any 2016 un total de 1.578 famílies.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les noves instal·lacions estan al carrer Nou de Santa Tecla. FOTO: Mauri

Les noves instal·lacions estan al carrer Nou de Santa Tecla. FOTO: Mauri

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona ha ampliat les seves dependències d’atenció al públic a la part baixa de la ciutat, amb l’obertura d’un nou centre al carrer Nou de Santa Tecla, que complementa al que hi ha al carrer Misericòrdia que s’havia quedat petit, ja que els darrers anys ha augmentat el nombre de famílies i persones ateses.

Centre de Serveis Socials de la Part Baixa atén els habitants dels carrer adjacents al sud de la Rambla Nova i de l’avinguda de Roma fins al riu Francolí, 46.736 persones, que representa el 22,5 per cent de la població.

Des del mes d’octubre, en el centre de serveis socials del carrer Nou de Santa Tecla es fa la primera acollida a l’usuari; s’atén a la gent gran i també els temes relacionats amb la Llei de Dependència i, al local del carrer Misericòrdia, hi ha el tractament d’adults, infància, família, joves i la violència de gènere.

Durant els dos darrers anys, el Centre de serveis socials de la Part Baixa ha incrementat el nombre d’atencions a les famílies. L’any 2016 es van atendre 1.578 famílies, 262 més que el 2015, que van ser 1.316. Les necessitats que s’atenen són molt diverses, però l’atenció a la gent gran és molt important perquè és la zona de la ciutat amb més sobreenvelliment.

Els serveis d’atenció estan formats per un equip de 14 persones, entre treballadors socials, educadors socials i auxiliars, entre d’altres.

El nou local dedicat a Centre de serveis socials, al carrer Nou de Santa Tecla, número 9, ja era de propietat municipal, té una superfície de 147 m2, disposa de recepció, dues sales d’atenció al públic, serveis i sala de reunions. El cost de la remodelació ha estat de 4.100 euros.

La consellera i presidenta de l’IMSS, Ana Santos, ha explicat que “amb l’obertura d’aquest nou local, que ja era de propietat municipal i s’ha remodelat, es milloren les condicions d’atenció als usuaris, doncs es guanya en espai i en qualitat del servei.”

L’horari d’atenció dels dos centres de serveis socials de la Part Baixa és de 9 a 14 hores de dilluns a divendres; a més, el centre del carrer Misericòrdia, núm. 14, també obre els dilluns i dimarts per la tarda, de 16 a 18.30 hores.

Temas

Comentarios

Lea También