Els Temps a Tarragona: Temperatures a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 20 de setembre

19 septiembre 2021 14:27 | Actualizado a 19 septiembre 2021 14:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu. A la resta de la meitat nord i al litoral i prelitoral central el cel estarà entre poc i mig ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors augmentarà la nuvolositat arreu pel creixement de nuvolades que deixaran el cel molt ennuvolat en general, llevat de la plana de Lleida i les terres de l'Ebre on el cel estarà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada, amb alguns núvols alts al matí.

Precipitacions

De matinada i fins a mig matí és possible algun ruixat aïllat al litoral central i sud de la Costa Brava. A partir de llavors s'esperen ruixats a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral central, i són possibles a la resta del Pirineu i Prepirineu i al massís del Port. De cara al vespre també són probables al Camp de Tarragona. Seran d'intensitat entre feble i moderada i aniran acompanyats de tempesta, si bé seran forts a les zones avisades. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants a punts de la meitat est i a la resta de zones avisades. Independentment, al vessant nord del Pirineu se n'esperen de febles, minses i intermitenst durant tota la jornada. Al Pirineu la precipitació caurà en forma de neu per damunt dels 2400 metres i baixarà a 2100 al final del dia al vessant nord de la serralada.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC al litoral central i sud i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa; arribarà a valors d'entre 16 i 21 ºC al Pirineu i Prepirineu, més baixa al vessant nord de la serralada, i entre 21 i 26 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Amb tot, serà regular o dolenta en moments de xàfec i en zones elevades del vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Bufarà mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a l'Empordà, moderat amb cops forts i algun de molt fort. A la resta, el vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir de migdia s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta, en general entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari