Els Xiquets de Tarragona aixequen el primer pilar de la temporada per l’esclerosi

Enguany que el Procicat ja permet pilars amb grups bombolla, la colla no va voler faltar a la cita

16 agosto 2021 05:50 | Actualizado a 16 agosto 2021 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Xiquets de Tarragona van aixecar ahir el primer pilar d’ençà que va començar la pandèmia en el marc de la campanya solidària per l’esclerosi múltiple Mulla’t. L’acte va tenir lloc a les instal·lacions del Nàstic. Els de la camisa ratllada sempre han recolzat la iniciativa impulsada pel Nàstic de Tarragona.

L’any passat, els Xiquets també van actuar-hi però, a causa de les restriccions de la Covid-19, es va haver d’inventar una nova fòrmula, ja que no es podien fer castells. Així doncs, els matalassers van fer uns pilars a terra per intentar no perdre el símbol de lluita col·lectiva.

Enguany que el Procicat ja permet pilars amb grups bombolla, la colla no va voler faltar a la cita. És la primera vegada que la ciutat de Tarragona veu aixecar un pilar des de l’arribada de la pandèmia.

Setmana castellera

Cal recordar que avui, la ciutat inicia la setmana més castellera de la temporada. Aquesta tarda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona aixecaran el seu primer pilar de quatre en honor al patró del carrer Cós del Bou, Sant Roc. A més, aquest dijous, diada de Sant Magí, les quatre colles de la ciutat faran pilars a la plaça de les Cols.

Comentarios
Multimedia Diari