Els Xiquets de Tarragona emocionen amb un vídeo després dels atemptats

La colla castellera va fer públic l'audiovisual dissabte al vespre, després de suspendre's els actes festius de Sant Magí

22 agosto 2017 15:08 | Actualizado a 22 agosto 2017 15:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Tarragona va decidir suspendre els actes festius de Sant Magí, després dels atemptats del passat dijous a Barcelona i Cambrils. Un dels actes més multitudinaris de les festes és l'actuació castellera, protagonitzada per les quatre colles de la ciutat i que té lloc a la plaça de les Cols. Enguany, en un fet històric, la diada no s'ha celebrat, però els castellers dels Xiquets de Tarragona no van perdre l'oportunitat d'arribar al cor dels tarragonins. Solidaritat i unió, són els dos missatges que envien els de la camisa ratllada, a través d'un vídeo que van penjar a les xarxes socials, dissabte al vespre.

En l'audiovisual es poden veure imatges de castells de les quatre colles de la ciutat a la plaça de les Cols. A les escales, membres dels Xiquets de Tarragona observant l'escenari imaginari. La música, que fa posar la pell de gallina, acaba de completar el vídeo, que acaba amb el missatge "Davant l'horror...units i sense por". 

Comentarios
Multimedia Diari