Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Xiquets de Tarragona emocionen amb un vídeo després dels atemptats

La colla castellera va fer públic l'audiovisual dissabte al vespre, després de suspendre's els actes festius de Sant Magí

Carla Pomerol

Whatsapp
Frame del vídeo.

Frame del vídeo.

L'Ajuntament de Tarragona va decidir suspendre els actes festius de Sant Magí, després dels atemptats del passat dijous a Barcelona i Cambrils. Un dels actes més multitudinaris de les festes és l'actuació castellera, protagonitzada per les quatre colles de la ciutat i que té lloc a la plaça de les Cols. Enguany, en un fet històric, la diada no s'ha celebrat, però els castellers dels Xiquets de Tarragona no van perdre l'oportunitat d'arribar al cor dels tarragonins. Solidaritat i unió, són els dos missatges que envien els de la camisa ratllada, a través d'un vídeo que van penjar a les xarxes socials, dissabte al vespre.

En l'audiovisual es poden veure imatges de castells de les quatre colles de la ciutat a la plaça de les Cols. A les escales, membres dels Xiquets de Tarragona observant l'escenari imaginari. La música, que fa posar la pell de gallina, acaba de completar el vídeo, que acaba amb el missatge "Davant l'horror...units i sense por". 

Temas

Comentarios

Lea También