Els alumnes de les Teresianes reafirmen l’èxit del seu model educatiu

Els bons resultats obtinguts a les PAU i el Batxillerat, per damunt de la mitjana catalana, reforcen al centre entre els millors de Tarragona

02 julio 2019 07:16 | Actualizado a 08 julio 2019 07:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una vegada que ja han sortit a la llum els resultats de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i finalitzats els estudis de Batxillerat, el Col·legi Santa Teresa de Jesús a Tarragona confirma un any més l’elevat nivell acadèmic dels seus alumnes que han superat amb satisfacció aquesta important etapa de la vida.

Així doncs, el centre està orgullós dels resultats acadèmics de l’alumnat de Batxillerat. Amb unes notes per sobre de la mitjana de Catalunya i un percentatge molt alt d’aprovat a les PAU, avalen el camí que el centre, conegut popularment com les Teresianes, va adoptar fa uns anys amb una atenció especial a l’excel·lència.

L’atenció individualitzada és clau per al centre. L’alumnat és el centre del Batxillerat, per això rep un acompanyament individualitzat mitjançant tutories i una estreta relació entre la família i l’escola.

En aquesta atenció continua, els joves poden escollir un currículum flexible, on la innovació educativa és un pilar important. A més, poden ampliar el seu currículum  cursant, al mateix temps que el Batxillerat català, la modalitat Dual amb la qual obtenen la certificació de High School dels Estats Units d’Amèrica.

Potenciant les llengües

En aquest sentit, l’escola tarragonina aposta pels idiomes des dels primers anys d’escolarització. Els alumnes de batxillerat poden escollir l’alemany com a segona llengua estrangera i realitzen un intercanvi amb alumnat del país germànic. Finalitzada l’escolaritat, estan en condicions d’obtenir la certificació del Goethe Institut. En el cas de l’Anglès, també obtenen la certificació de Cambridge.

El Col·legi Santa Teresa de Jesús és conscient de les demandes i necessitats de la societat, per això potencia uns models d’aprenentatge que ensenyen a pensar i que ens connecten amb el món de la tecnologia i dels social media.

Valors que s’hereten

La vinculació dels alumnes amb el col·legi no acaba quan accedeixen a les Universitats, col·laboren amb el centre ja que son coprotagonistes, amb l'equip docent , en l'orientació professional i acadèmica dels alumnes de batxillerat, explicant i orientant-los  ara ja des de dins de la Universitat.

Molts  exalumnes , graduats i inserits en el món professional, intervenen en les dinàmiques de "Comunitats que Aprenen" entrant a les aules per ajudar als alumnes a descobrir les capacitats que s'adaptaran millor al seu perfil professional.

Finalment molts d'aquests alumnes, ara ja pares, porten als seus fills al centre participant activament i fent propostes de millora per aconseguir el nivell educatiu que la nova societat exigeix. D'aquesta manera les Teresianes s'adapta contínuament a les canviants exigències educatives de l'entorn reforçant, enriquint i donant continuïtat a un molt útil i provat model educatiu.

Comentarios
Multimedia Diari