Els avis reallotjats en un hotel de Tarragona tornen a la residència Sante Tecla de Llevant

Els 57 usuaris estaven a l'hotel Núria des de feia 68 dies

03 junio 2020 16:16 | Actualizado a 03 junio 2020 16:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els ancians reallotjats a l'hotel Núria de Tarragona, com a mesura preventiva de contagis de la Covid-19, han tornat aquest dimecres al matí a la residència Santa Tecla Llevant després de 68 dies d'estada, segons informa la Xarxa Sanitària.

Els 57 usuaris de la residència estaven allotjats a l'hotel des del passat 27 de març i avui han tornat a traslladar-se a la residència amb el suport de tres autobusos adaptats de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de Tarragona.

Durant aquests 68 dies, cap resident s'ha contagiat de la Covid-19 i, a més, la xarxa hospitalària ha pogut disposar dels llits alliberats, ha subratllat el gerent de l'àrea social de la Xarxa Sanitària, Joan Aregio. "Ha estat tot possible gràcies a la suma d'esforços", ha agraït el gerent.

La Xarxa Sanitària és una agrupació de fundacions sense ànim de lucre que compta amb uns quaranta centres, 2.500 professionals i dóna cobertura sanitària i social a les més de 200.000 persones que resideixen a les comarques del Tarragonès nord i el Baix Penedès. 

Comentarios
Multimedia Diari