Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els avis reallotjats en un hotel de Tarragona tornen a la residència Sante Tecla de Llevant

Els 57 usuaris estaven a l'hotel Núria des de feia 68 dies

Diari de Tarragona

Whatsapp
Sortida dels avis de l'hotel Núria de Tarragona. FOTO: Pere Ferré

Sortida dels avis de l'hotel Núria de Tarragona. FOTO: Pere Ferré

Els ancians reallotjats a l'hotel Núria de Tarragona, com a mesura preventiva de contagis de la Covid-19, han tornat aquest dimecres al matí a la residència Santa Tecla Llevant després de 68 dies d'estada, segons informa la Xarxa Sanitària.

Els 57 usuaris de la residència estaven allotjats a l'hotel des del passat 27 de març i avui han tornat a traslladar-se a la residència amb el suport de tres autobusos adaptats de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de Tarragona.

Durant aquests 68 dies, cap resident s'ha contagiat de la Covid-19 i, a més, la xarxa hospitalària ha pogut disposar dels llits alliberats, ha subratllat el gerent de l'àrea social de la Xarxa Sanitària, Joan Aregio. "Ha estat tot possible gràcies a la suma d'esforços", ha agraït el gerent.

La Xarxa Sanitària és una agrupació de fundacions sense ànim de lucre que compta amb uns quaranta centres, 2.500 professionals i dóna cobertura sanitària i social a les més de 200.000 persones que resideixen a les comarques del Tarragonès nord i el Baix Penedès. 

Temas

Comentarios

Lea También