Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els bitllets de tren només es podran pagar amb targeta

Se suprimeix el pagament en efectiu des de les estacions de forma provisional

Diari de Tarragona

Whatsapp
euromed.jpg

euromed.jpg

Des d’avui i de forma temporal es suspèn el pagament en efectiu a totes les estacions de l'àmbit de Rodalies (serveis de rodalia de Barcelona, Tarragona, Girona i serveis regionals). Aquesta mesura també afecta la compra de bitltets Avant i trens Ave-Llarga Distància.

Els títols de transport de Rodalia de Barcelona es podran es podran adquirir a l’app Renfe Cercanías, i el bitllets dels serveis Avant i Ave-Llarga Distància al web renfe.com, app Renfe Ticket o en les màquines auto venda existents en les estacions. Es tracta d'una mesura a aplicar durant el període d'alarma per a respectar les recomanacions i obligacions de les autoritats sanitàries.

D’altra banda, amb motiu del tancament de la Terminal 2 de l’Aeroport de El Prat, AENA deixa de prestar el servei de bus que enllaça la terminal 2 i la terminal 1. L’R2 nord continua circulant en el seu recorregut habitual. Els treballadors que accedeixen a T1 en Rodalies hauran d’utilitzar el metro des de la T2.

Pla de transport

Renfe ha adaptat el servei ferroviari a les línies de Rodalies a la demanda existent i respectant un nivell d’ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. D’aquesta manera es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries. La programació establerta és la següent:

Dies

Oferta

Feiners de dilluns a divendres

66%

Dissabtes i Festius

50%

A les línies R7, RG1 i RT1 no es presta servei. A la línia R7, la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d’estacions estan servides per l’R4. La línia RG1 comparteix recorregut amb trens de l’R11 i R1 i finalment els viatgers de la línia RT1 disposen de serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se entre Tarragona, Vilaseca i Reus.

Comentarios

Lea También