Els bombers apaguen quatre incendis de vegetació a la demarcació

S'han produït a Valls, Nulles, Roda de Berà i Tarragona, aquest va ser forestal
 

13 diciembre 2017 20:54 | Actualizado a 13 diciembre 2017 21:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els bombers han treballat, durant el dia d'avui, en quatre incendis de vegetació al Camp de Tarragona. També han rebut un cinquè avís de foc, en aquest cas al terme municipal de la Masó poc abans de les sis de la tarda, però es tractava d’una crema controlada.

El primer servei ha estat a les onze del matí al costat de la carretera TP-2031 –de Tarragona a Santes Creus–, al punt quilomètric 16, al terme de Nulles. Han cremat 70 metres quadrats. Una dotació de Valls s’hi ha estat mitja hora.

Mitja hora més tard s'ha declarat un altre incendi a peu de la carretera C-37, a l’alçada del quilòmetre 15, a la sortida del polígon industrial de Valls. El foc ha afectat 300 m2, sent sufocat per la mateix dotació de bombers del foc de Nulles.

Pràcticament a la mateixa hora s'ha rebut un avís d’un foc a Roda de Berà, a costat de l’autopista, entre els carrers Rosa Sensat i Montserrat Roig, a prop de la via fèrria. Han cremat 20 metres quadrats.

Finalment, a dos quarts de tres hi ha hagut un incendi forestal al costat de l’A-27, entre la refineria i Sant Salvador, on han cremat pins i massa forestal. En l’extinció, que ha durat una hora i mitja, hi han participat bombers dels parcs de Reus i Tarragona. Han cremat 1.500 m2.

Comentarios
Multimedia Diari