Els bombers entren a una casa de Valls a pagar un incendi i es troben els inquilins dormint

Les dues persones que hi vivien han estat evacuades a l'Hospital Joan XXIII per inhalació de fum

03 marzo 2018 10:14 | Actualizado a 07 marzo 2018 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Poc abans de les quatre de la matinada, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi que afectava un pis de la segona planta del número 12 del carrer dels Germans de Sant Gabriel, a Valls. Es tracta d'un bloc de quatre plantes.

L'alertant, que no era cap dels inquilins, apuntava que veia sortir fum de l'immoble. Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions de bombers del parc de la capital de l'Alt Camp. Després d'entrar han trobat que les dues persones que hi vivien estaven dormides i no s'havien assabentat del foc.

Els bombers han localitzat el foc a l’interior d’una de les habitacions on ha cremat un matalàs i un armari. Han rescatat els dos ocupants que es trobaven en una altra habitació i els han evacuat a l’exterior de l’immoble. El SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) els ha fet un reconeixement i els ha traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona: una dona lleu i un home menys greu per intoxicació causada pel fum.

A dos quarts de cinc de la matinada ja es donava el foc per controlat i els efectius han procedit a ventilar el pis i l’escala de l’edifici.

Comentarios
Multimedia Diari