Els comerços de Montblanc sortiran al carrer a la segona Ganga Food Night

Enguany participaran 24 establiments que vendran els seus estocs a preus molt rebaixats. Vuit negocis dedicats 
a l’alimentació prepararan plats elaborats expressament per a l’ocasió, acompanyats de vins i caves de la comarca

20 agosto 2019 07:10 | Actualizado a 20 agosto 2019 17:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Montblanc celebrarà aquest dissabte la segona edició de la Ganga Food Night al centre de la vila. Les parades se situaran al carrer Major i la plaça de Sant Miquel per vendre els estocs en un festa amb degustacions, ioga i música en directe.

Enguany, hi participaran 24 establiments comercials de diferents sectors, que situaran les parades al carrer per vendre productes a preus molt rebaixats.

L’altre gran sector que participa a la Ganga Food Night activament és l’alimentari, amb comerços especialitzats i artesans que preparen plats elaborats expressament per a la Ganga Food Night.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM), entitat organitzadora de l’esdeveniment, Montse Guinovart explica que «la finalitat és apropar-nos als clients, mitjançant una festa que desitja aprofundir en la nostra tasca habitual de fidelització i promoció del nostre comerç de proximitat que portem a terme tot l’any a través de les diferents campanyes», i afegeix que «és també una gran ocasió per veure i compartir estona amb els nostres clients habituals, en un ambient diferent i distès. Un altre objectiu destacat és vendre els estocs de productes de primera qualitat, aquí a preus rebaixadíssims». L’oferta gastronòmica anirà a càrrec de vuit establiments, que oferiran menjars preparats per ells, acompanyats de vins i cava de la comarca.

En aquest sentit, Montse Guinovart considera que la Ganga Food Night, que va atraure centenars de persones a Montblanc l’any passat, «esdevé un aparador de l’oferta alimentària artesana dels establiments de la vila».

Enguany, la Ganga Food Night començarà a dos quarts de sis de la tarda, amb un espai decorat i amb més zones per asseure’s a gaudir de les degustacions. A aquesta hora, s’espera públic sobretot familiar.

Ioga gratuït

La festa estarà en marxa fins a la mitjanit, i si a la tarda un DJ punxarà música, a la nit el grup de jazz i versions Big Ones -amb la col·laboració de Sara Hernàndez- hi tocarà en directe. Una altra de les novetats d’enguany és una sessió de ioga gratuïta, oferta per Yoga’n’Sun. Es celebrarà a les set de la tarda dins l’església de Sant Francesc. La Ganga Food Night s’allargarà fins a la mitjanit. La Ganga Food Night està pensada per a totes les edats, i per aquest motiu hi ha actes per a tots els públics.

El Forn de Pa Joan, Aviram Moix, El Racó de la Teca, Sabors de la Terra, Queviures Maria Teresa, La Cuina de la Sara, Ca les Bepes, Xurreria Sant Jordi, Gèneres de Punt Pinyol, Els Petits Encants, Floristeria Kursaal, Calçats Pol, Perfum i Regals Palau, Riber2 Moda, El Teler, Arasport, Ull de la Vila, Gat i Gos, Joguines Joglars, Perfumeria Vives, Agroconca, Blackline, Esports Montblanc i Yoga’n’Sun. Aquests són els establiments que participaran a la segona edició de la Ganga Food Night que tindrà lloc aquest dissabte. Les associacions Gat i Gos i La Casa dels Xuklis tindran un estand per informar als visitants la tasca que fan.

Comentarios
Multimedia Diari