Els comerços de Montblanc surten al carrer a la Fira de la Ganga

Catorze establiments van oferir al matí productes d’estocs de les pròpies botigues

09 marzo 2020 08:50 | Actualizado a 09 marzo 2020 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Montblanc és una vila on els caps de setmana hi ha una bona afluència de visitants. Molts aprofiten per veure el recinte emmurellat, o altres monuments d’interès. A més, continuament hi ha diferents actes i fires. Ahir, veïns i gent de la comarca hi va anar a passejar i a la Fira de la Ganga. Els establiments venien productes de primera qualitat, que provenien d’estocs de les pròpies botigues.

A la Fira, es podien comprar objectes de regal, calçat, moda tèxtil, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com parament de la llar i ferreteria, il·luminació, merceria i roba interior, entre d’altres. Estava organitzat per la Unió de Botiguers de Montblanc (UCBM) hi van participar 14 comerços de Montblanc. «Això només val deu euros. Està molt bé de preu», li deia la filla a la seva mare mentre mirava un jersei.

Al final de les dues principals temporades de venda, hivern i estiu, la Fira de la Ganga és ja una activitat ben consolidada de l’associació comercial montblanquina. Permet reduir estocs als comerços i ofereix als clients una bona oportunitat per comprar a preus molt bons i, alhora, a conèixer l’oferta dels establiments participants.

Les botigues es van instal·lar a la plaça i al carrer Major de Montblanc, entre les deu del matí i les dues del migdia. En aquesta edició hi van participar els següents establiments: L’Elefant Blau, Armari de Colors, El Teler, Perfums i regals Palau, Ferreteria Ollé, Els Petits Encants, Joguines Joglars, Ull de la Vila, Bumback, Backline, Esports Montblanc, Calçats Pol i La Baldufa.

Una de les novetats eren dues activitats gratuïtes. Durant la Fira de la Ganga, l’escola de ioga i benestar Yoga’n’Sun de Montblanc va oferir dues activitats gratuïtes, que es van celebrar a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc i que requerien inscripció. Es tractava de la conferència “Tres idees per a millorar el teu benestar professional”, que va començar a les 9 del matí i va durar una hora. Era una sessió pràctica en grup on compatir moments de benestar amb persones amb interessos similars.

La segona activitat era una sessió de ioga per a tots els públics, que va començar a dos quarts d’onze del matí i es va allargar fins a dos quarts d’una per celebrar el Dia de la Dona.

L’objectiu era que els participants experimentessin el potencial del ioga. Des de l’organització fan una bona valoració d’aquesta nova edició de la Fira de la Ganga.

Un concert solidari

Un altre dels actes que va tenir lloc ahir a la tarda a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc va ser un concert solidari a favor dels afectats de l’aiguat del passat 22 d’octubre.

Els sis ajuntaments que van patir el desbordament del riu Francolí: Vilanova de Prades, Vallclara, Vimbodí i Poblet, l’Espluga de Francolí, Montblanc i Vilaverd, van organitzat aquest concert solidari en el qual, mitjançant la taquilla inversa van recaptar diners ja que encara hi ha necessitats vitals per a persones que han perdut béns materials i humans.

El concert va anar a càrrec de l’Orquestra Simfònica Corelli, del conservatori de Vila-seca, en el qual va interpretar diferents peces musicals el montblanquí Sasha Amorós com a solista.

Comentarios
Multimedia Diari