Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els comerços de Valls regalen 300 euros en vals de compra

Per alleugerir la despesa que suposa la tornada a l’escola, els comerços sortegen sis vals de compra de 50 € cada un

Diari de Tarragona

Whatsapp
El carrer de la Cort és un dels principals eixos comercials de la ciutat de Valls. Foto: Montse Plan

El carrer de la Cort és un dels principals eixos comercials de la ciutat de Valls. Foto: Montse Plan

El mes de setembre és sinònim de tornada a l’escola i rutina. Del 3 al 15 de setembre més de seixanta comerços participen en la campanya ‘Torna a l’escola amb Comerç de Valls’, amb l’objectiu d’incentivar que el màxim consum en una de les èpoques de l’any que més despesa suposa a les famílies es realitzi a Valls.

Per alleugerir la despesa que suposa la tornada a l’escola, els comerços sortegen sis vals de compra de 50 € cada un entre totes les compres efectuades als comerços participants.

El sorteig es realitzarà el 19 de setembre i l’entrega de premis serà el 20 de setembre a les 20.30 h a les oficines de Comerç de Valls. «És la campanya que aplega més establiments diferents», assegura la presidenta.

En total es regalen 300 € en vals de descompte. També s’han incrementat els establiments participants a la campanya ‘Torna a l’escola’ que enguany arriba a la segona edició a Valls. En total  hi haurà 65 botigues.

Temas

Comentarios

Lea También