Els espectacles previstos al Teatre Tarragona canvien d’ubicació

Els espectacles previstos al Teatre Tarragona canvien d’ubicació

26 febrero 2019 10:37 | Actualizado a 26 febrero 2019 10:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Conselleria de Cultura de Tarragona va informar ahir dels emplaçaments i calendaris definitius dels propers espectacles de la temporada dels Teatres la ciutat, a causa de les incidències al Teatre Tarragona. 

El concert del grup tarragoní, Vergüenza Ajena, previst per al divendres 1 de març, a les 22 h, queda ajornat al divendres 10 de maig, a la mateixa hora. Els espectadors que assisteixin a la nova data poden mantenir la mateixa localitat. Es retornarà l’import de la localitat al públic que ho demani. Tanmateix, l’obra Jane Eyre, prevista per al dissabte 2 de març, a les 21 h, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora en què estava prevista. 

L’espectacle Certamen Drag Queens & Drag King, previst per al diumenge 3 de març, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora. 

La reubicació dels espectadors que han comprat les entrades per a la representació de Jane Eyre i per al Certamen Drag Queens & Drag King es farà telemàticament per a les localitats adquirides a través de Tàrraco Tiquet i presencialment a qui les hagi comprat per taquilla (per tramitar les reubicacions hi haurà el següent horari: divendres 2 de febrer, d’11 a 13 i 17 a 19 h, a les taquilles del Teatre Tarragona, i dissabte, de 18 fins a l’inici de l’espectacle, a les taquilles del Teatre Metropol). 

L’obra Dos pits i una poma, prevista per al dijous 7 de març, a les 21 h, amb motiu del Dia de la Dona treballadora, es farà al Teatre Metropol, al mateix dia i a la mateixa hora. El concert de Rinaldo Alessandrini & OCM, previst per al dissabte 16 de març, a les 21 h, es trasllada a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora. 

D’altra banda, se suspenen la Gala de Dansa prevista per al dissabte 9 de març i el concert d’Alexander Ullman & OBC, previst per al 22 de març. En relació amb l’espectacle Maremar, programat per al 16 de febrer i suspès per la incidència al Teatre Tarragona, s’està treballant amb la companyia per a una nova data, una representació que es faria al Palau de Congressos. 

A partir del dia 6 de març, es farà el retorn dels diners dels espectacles suspesos al públic que no pugui assistir a les noves dates. En el cas dels espectadors que compressin per Internet entrades per a espectacles suspesos, el reintegrament es farà automàticament. Per a les persones que vulguin modificacions o que compressin entrades directament a taquilles, s’han d’adreçar a aquestes mateixes oficines. 

TEPel que fa a l’estat del Teatre Tarragona, es continua a l’espera de disposar d’un dictamen tècnic definitiu sobre les actuacions que pugui requerir l’equipament.

Comentarios
Multimedia Diari