Els ‘influencers’ de Santa Tecla

11 tarragonins implicats, d’una manera o una altra, a les festes de Santa Tecla, seran els encarregats de proposar i recomanar els actes més destacats durant els dies festius

13 septiembre 2019 12:20 | Actualizado a 13 septiembre 2019 12:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ho faran a través del Diari. Els nostres protagonistes formen part d’entitats culturals, són especialistes en festes, periodistes, castellers, actors i personalitats de la ciutat. Cadascun d’ells té els seus gustos i preferències. Alguns aposten per un espectacle musical, d‘altre, en canvi, prefereixen recomanar un acte tradicional. Avui, el Diari presenta els onze influencers de Santa Tecla que marcaran el calendari festiu fins al dia 24 de setembre.

El funcionament de la secció serà el següent. Cada dia, a les pàgines d‘informació destinades a les festes, el Diari presentarà un dels prescriptors, acompanyat d’una fotografia i d‘un text, on s‘explicarà quin és l’acte recomanat de la jornada i el perquè ha estat l’escollit.

Per altra banda, a primera hora del matí, a la pàgina web del Diari –diaridetarragona.com–, es podrà veure un vídeo dels protagonistes, en què cada un d’ells explicaran la seva decisió. Aquesta campanya permetrà als tarragonins conèixer més a fons els actius i prescriptors de les Festes de Santa Tecla. A més, els lectors podran descobrir nous actes i formats que mai abans s‘havien plantejat anar-hi.

Les sorpreses estan garantides. Ara sí, avui comencen les dues setmanes més intenses de l’any tarragoní. Visca Santa Tecla!

Comentarios
Multimedia Diari