Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els joves de la Canonja ja poden sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer

La quantia de l'ajut podrà variar en funció dels ingressos i les circumstàncies personals dels beneficiaris

Diari de Tarragona

Whatsapp
Carrer a La Canonja. Foto: Cedida

Carrer a La Canonja. Foto: Cedida

Després que l’Ajuntament de la Canonja aprovés, en plenari municipal, les bases reguladores per a la concessió de subvencions a persones joves per al pagament del lloguer i ara que ja s’han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, comença doncs el termini per demanar els ajuts que finalitzarà el 30 de novembre de 2018.

Els ajuts van destinats a aquelles persones que  tinguin entre 18 i 34 anys en el moment de la signatura del contracte de lloguer; que hagin estat com a mínim 5 dels últims 10 anys empadronades a la Canonja.

A més, han de ser titulars d’un contracte de lloguer d’habitatge a la Canonja signat entre l’1 de gener de 2018 al 30 de novembre de 2018 (inclòs), amb una renda entre 200 i 600 € mensuals i amb una durada mínima d’un any.

També, no poden disposar d’un pis en propietat i que els ingressos de la unitat de convivència no superin el resultat de multiplicar per quatre l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC).

La quantia de l’ajut podrà variar en funció dels ingressos i les circumstàncies personals dels beneficiaris. El que es pretén, segons l’alcalde Roc Muñoz, és ajudar als joves a fer front a la despesa que representa llogar un habitatge quan es plantegen emancipar-se dels pares.

"Ja sabem que en aquests moments qualsevol ajut econòmic és molt important per donar aquest pas i des de l’Ajuntament contribuirem posant en marxa aquesta subvenció que ja es pot sol·licitar”, ha comentat Muñoz.

 

Temas

Comentarios

Lea También