Els manifestants tallen la N-240 a Valls i l'accés al polígon industrial

Són uns 500 concentrats des de quarts de dotze. També està tallada la C-37 a Querol

14 octubre 2019 10:18 | Actualizado a 16 octubre 2019 08:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Unes 500 persones tallen, des de quarts de dotze del matí d'avui dilluns, la carretera N-240 al seu pas per Valls. Els concentrats es troben a l'alçada del punt quilomètric 20, sota de l'accés al polígon industrial.

Els manifestants han posat uns neumàtics, una porta metàl·lica, una fusta i un senyal de trànsit. La concentració està convocada pel Sindiucat d'Estudiants i els Comitès de Defensa de la República (CDR)

El tall d'aquesta carretera afecta el trànsit des de Tarragona a Montblanc, tot i que per ara es pot circular perfectament per l'autovía A-27 entre Tarragona i la pedania de Fontscaldes.

Paral·lelament, també està tallat l'accés al polígon industrial, a la carretera C-37. Es tracta de la carretera que va cap al Pla. Mes endavant, a Querol -en el quilòmetre 44-, també hi ha una concentració que impedeix el pas. 

Convocatòria per a les 20 hores

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat unaconcentració per a les vuit de la tarda a la plaça del Blat. Mitja hora més tard està previst que comenci un recorregut per empaperar la ciutat der cartells en contra de la sentència i a favor de la independència.

Per la seva part, l'Ajuntament de Valls ha suspès tota activitat institucional per al dia d'avui.

Comentarios
Multimedia Diari