Els millors xefs al VIII Sopar de les Estrelles Michelin

Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà encapçalen aquesta iniciativa contra el càncer i la leucèmia

10 noviembre 2018 10:03 | Actualizado a 10 noviembre 2018 10:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Complex Educatiu de Tarragona (antiga Laboral) va acollir el VIII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que va reunir els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona. 

Així, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell, de les Moles, i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, van encapçalar el vuitè sopar contra el càncer coincidint amb els 25 anys de la Lliga contra el Càncer. A aquests cuiners els van acompanyar els restauradors Mohamed Quauch del Terrat restaurant, Rafel Muria dels Quatre Molins i Gabri Olivier de gelateria Olivier. A més, es va comptar amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga contra el Càncer, ja que en les anteriors edicions no només va aconseguir atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya. En l’edició anterior es va haver de limitar l’aforament a 400 persones. Com l’any passat, el sopar va estar servit pels voluntaris de Pax Mundo, associació de joves de Tarragona.

D’altra banda, es van realitzar sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona, així com objectes artístics i esportius.

Comentarios
Multimedia Diari