Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els millors xefs al VIII Sopar de les Estrelles Michelin

Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà encapçalen aquesta iniciativa contra el càncer i la leucèmia

Redacció

Whatsapp
El VIII Sopar de les Estrelles Michelin es va celebrar ahir al Complex Educatiu de Tarragona. FOTO: alba mariné

El VIII Sopar de les Estrelles Michelin es va celebrar ahir al Complex Educatiu de Tarragona. FOTO: alba mariné

El Complex Educatiu de Tarragona (antiga Laboral) va acollir el VIII Sopar de les Estrelles contra el càncer i la leucèmia que va reunir els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona. 

Així, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell, de les Moles, i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, van encapçalar el vuitè sopar contra el càncer coincidint amb els 25 anys de la Lliga contra el Càncer. A aquests cuiners els van acompanyar els restauradors Mohamed Quauch del Terrat restaurant, Rafel Muria dels Quatre Molins i Gabri Olivier de gelateria Olivier. A més, es va comptar amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga contra el Càncer, ja que en les anteriors edicions no només va aconseguir atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya. En l’edició anterior es va haver de limitar l’aforament a 400 persones. Com l’any passat, el sopar va estar servit pels voluntaris de Pax Mundo, associació de joves de Tarragona.

D’altra banda, es van realitzar sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona, així com objectes artístics i esportius.

Temas

Comentarios

Lea También